Ny bok: INSPIRATION PÅ RIDBANAN
– 220 övningar för alla ryttare och hästar

bildspel3

Först gjorde vi hästsverige orange

– nu målar vi om i blått!

Efter succéboken ROLIGT MED BOMMAR OCH KONER (2013, bestseller i sin genre för 4e året i rad) kommer förlaget Brightmare Productions HB med författarna Lina Zacha och Barbro Lagergren ut med ännu en banbrytande bok i samma serie, Kreativ Ridning.

INSPIRATION PÅ RIDBANAN blev snabbt en favorit i julhandeln. Hälften av första upplagan är redan såld och boken riskerar att ta slut innan utgivningen 13 December. Nästa upplaga trycks i Januari.

INSPIRATION PÅ RIDBANAN är en fristående uppföljare till ROLIGT MED BOMMAR OCH KONER och håller sig till samma lättillgängliga layout, illustrationer och språk.

INSPIRATION PÅ RIDBANAN vänder sig till ryttare och hästar på alla nivåer och inom alla inriktningar, såväl nybörjare som ryttare på elitnivå.

INSPIRATION PÅ RIDBANAN innehåller 220 olika övningar uppdelade i sex kapitel: Grundövningar & Dressyr, Grundövningar med bommar, Caprilli & Markarbete, Konövningar, Specialhinder och Mastodonter som går att variera i det oändliga.

För högupplösta pressbilder, besök vårt pressroom >>> Klicka här

Vi sprider kreativ ridning

Vår filosofi är att alla ryttare kan, och bör, hämta influenser från andra inriktningar än enbart sin egen och på det viset få större variation och bredd i träningen. Hästen blir genom varierad träning en starkare, gladare och mer hållbar individ.

INSPIRATION PÅ RIDBANAN är en bok som vill inspirera till att titta över gränserna och dra nytta av alla grenar inom ridsporten. Alla kan vi lära av varandra.

INSPIRATION PÅ RIDBANAN vill öka kreativiteten på ridbanan och få varje ryttare och häst att själva börja utforska sin egen potential.

 

Kontakta oss för beställning av kostnadsfritt recensionsexemplar och/eller intervju: kontakt@brightmare.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *